ddd

Συνέντευξη με τον Πανουργιά Παπαϊωάννου

«Χρειαζόμαστε οχήματα αξιόπιστα και με χαμηλό κόστος συντήρησης. Η Mercedes-Benz ανταποκρίνεται πλήρως σε αυτές τις απαιτήσεις. Δουλεύουμε χρόνια με αυτά τα φορτηγά και δεν μας έχουν απογοητεύσει ποτέ. Είναι οι συνοδοιπόροι μας και αντέχουν στα δύσκολα!»

Κύριε Παπαϊωάννου, θα θέλατε να μας πείτε δυο λόγια για την εταιρεία σας, την ιστορία της και τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες;Οι εταιρείες των ΑΦΩΝ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ (ΙΝΤΕΡΚΑΤ Α.Ε., ΕΡΓΟΚΑΤ Α.Τ.Ε., ΠΑΠΤΡΑΚΣ Α.Ε., ΟΔΟΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Α. Ε.) έχουν μία διαρκή ανοδική πορεία, που τις κατατάσσει σήμερα ανάμεσα στις πλέον δυναμικές εταιρείες του χώρου των Τεχνικών – Μεταλλευτικών – Λατομικών έργων και έργων οδοποιίας. Επιστέγασμα της προσπάθειας αυτής είναι ότι τις έχουν εμπιστευθεί και συνεργάζονται μαζί τους οι μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου όπως ο Όμιλος Μυτιληναίου, η S&B Βιομηχανική Ορυκτά Α.Ε., η ΔΕΗ, η ΛΑΡΚΟ κ.α.

Οι εταιρείες μας ΙΝΤΕΡΚΑΤ Α.Ε. και ΕΡΓΟΚΑΤ Α.Τ.Ε. έχουν πιστοποιηθεί και εφαρμόζουν τα Συστήματα Ποιότητας και Υγείας & Ασφάλειας, αποδεικνύοντας πως είναι σε θέση να διασφαλίσουν ένα υψηλό επίπεδο εσωτερικής λειτουργίας, μέσω της τεκμηρίωσης τόσο της οργανωτικής της δομής, όσο και των διαδικασιών που απαιτούνται για την επίτευξη βελτιωμένων αποτελεσμάτων με τη συμμετοχή όλου του εμπλεκόμενου προσωπικού.

Ιδιαίτερη έμφαση αξίζει να αποδοθεί, τόσο στο εύρος και την αρτιότητα του υπερσύγχρονου μηχανολογικού εξοπλισμού, όσο και στο υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας που διακρίνει τα στελέχη μας.

Το κύριο αντικείμενο λειτουργίας τους είναι:

  • Επιφανειακή εκμετάλλευση Μεταλλείων – Ορυχείων Υπόγειας εκμετάλλευση Μεταλλείων
  • Τεχνικά έργα, Έργα οδοποιίας (χωματουργικά, τεχνικά, οδοστρωσία, ασφαλιστικά, σήμανση – ασφάλιση, ηλεκτρομηχανολογικές εργασίας, έργα πρασίνου)
  • Κτιριακά έργα
  • Υδραυλικά έργα
  • Χυτά
  • Εμπορία και η αντιπροσώπευση εξοπλισμού.

Ποιός είναι ο στόλος των οχημάτων που διαθέτετε προκειμένου να καλύψετε τις ανάγκες σας;

Διαθέτουμε έναν στόλο 122 οχημάτων (ανατρεπόμενα φορτηγά & νταλίκες), o οποίος αποτελείται κατά κύριο λόγο από Mercedes-Benz Actros. Τα οχήματά μας εργάζονται υπό αντίξοες συνθήκες, καθώς καλούνται να αποδείξουν τις δυνάμεις τους σε λατομεία, ορυχεία ή άλλα εργοτάξια. Σε καθημερινή βάση κάθε χωματουργικό όχημα δύναται να μεταφέρει, αδρανή υλικά, ακατέργαστα μεταλλεύματα ή άλλα χωματουργικά υλικά, τα οποία έχουν ειδικό βάρος που κυμαίνεται από 1,2 tn/m3 έως και σε ακραίες περιπτώσεις 2,8 tn/m3!

Καταλαβαίνετε λοιπόν πόσο καίριος είναι ο ρόλος των οχημάτων προκειμένου να επιτύχουμε στις εργασίες που καλούμαστε να αναλάβουμε. Χρειαζόμαστε στιβαρά, γερά και αποδοτικά οχήματα.


Γιατί έχετε επιλέξει τη Mercedes-Benz ως προμηθευτή οχημάτων σας;

Λόγω της φύσης της δουλειάς μας, το φορτηγά μας πρέπει να αντέχουν σε πολύ σκληρές συνθήκες. Χρειαζόμαστε οχήματα αξιόπιστα και με χαμηλό κόστος συντήρησης. Η Mercedes-Benz ανταποκρίνεται πλήρως σε αυτές τις απαιτήσεις. Δουλεύουμε χρόνια με αυτά τα φορτηγά και δεν μας έχουν απογοητεύσει ποτέ.

Είναι οι συνοδοιπόροι μας και αντέχουν στα δύσκολα!

Επιπλέον, οι άνθρωποι της Mercedes-Benz είναι πάντα δίπλα μας, μας στηρίζουν σε ό,τι χρειαζόμαστε με εξυπηρέτηση υψηλών προδιαγραφών και άριστη γνώση του αντικειμένου, ξέρουμε πάντα ότι μπορούμε να βασιστούμε πάνω τους.

Ποια είναι η γνώμη των οδηγών σας για τα οχήματα της Mercedes-Benz;

Οι οδηγοί μας δουλεύουν στη σκληρή καθημερινότητα των εργοταξίων και δοκιμάζουν τις αντοχές των φορτηγών. Παρολ’ αυτά στις συζητήσεις τους περί φορτηγών, το Mercedes-Benz Actros βγαίνει πάντα νικητής. Πρόκειται για ένα εύκολο στο χειρισμό όχημα και ταυτόχρονα με άψογη οδική συμπεριφορά, λένε. Εξ’άλλου η Mercedes έχει παράδοση στα χωματουργικά.

Πηγή: https://roadstars.mercedes-benz.com/el_GR/magazine/2016/november/interview-with-panourgia-papaioannou-ceo-papaioannou-group.html